Aanbod Spanje

Bent u op zoek naar een (tweede) huis in het buitenland? Of heeft u belangstelling om in het buitenland te investeren in onroerend goed? MDG Makelaars helpt u op ieder gebied binnen dit aankoop of aanhuur traject.

Zo verzorgen wij voor u de aankoopbemiddeling, gaan met u mee om uw droomwoning te bekijken, of zorgen ter plaatse voor een uitstekende ontvangst en begeleiding. Tevens hebben wij  de juiste contacten met geldverstrekkers om de financiering te regelen. Ook op juridisch en fiscaal vlak hebben wij de nodige kennis in huis om u ter zijde te staan in het aankooptraject.

Onze presentatie van uw huur – of koopwoning nemen wij geheel voor u over. De woning zal op onze website gepresenteerd worden en onze makelaars zullen actief investeerders en gegadigden benaderen om interesse voor uw woning te creëren.

Vraag ons gerust naar onze dienstverlening! Wij begeleiden U zelfs persoonlijk op basis van een drie daagse trip naar de plaats waarin U uw (tweede) woning zoekt. Wij hebben hiervoor een speciaal onkosten tarief op basis van uw specifieke wensen.

Wij bieden een selectie huizen aan in zowel Spanje als Montenegro voor verhuur en/of verkoop. Het aanbod is zeer gevarieerd, zowel in type huis of appartement als in prijsklasse. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Over Spanje