VERHUUR

Eindelijk! Een verhuurkantoor dat actief en betrokken is, open en duidelijk in de aanpak en kosten. Geen bemiddelingskosten , slechts administratie – en contractkosten bij het sluiten van een overeenkomst. Bij ons geen jarenlange wachtlijsten. Geen zorgen over aansluiting energie en internet. Geen hoge kosten voor schilders en renovatie. Geen dagen tevergeefs zoeken op woningwebsites die niet actueel zijn..Ons aanbod is altijd up to date en duidelijk. De woningen voldoen aan de hoge eisen van onze kandidaten – veelal expats vanuit de gehele wereld. Studio s , lofts, appartementen , eengezinswoningen, villaś en short stay appartementen zowel gestoffeerd als gemeubileerd. Meestal turn key opgeleverd. Schoon en fris geverfd. Compleet Ingericht of voorzien van vloerbedekking en stoffering .
Duidelijke huurcontracten die uitgebreid worden doorgenomen met de huurder en professionele begeleiding gedurende de gehele huurperiode.

Zoekopdracht plaatsen:
U zoekt al te lang naar een specifiek object of gebied. U heeft speciale woonwensen? MDG makelaars helpt u daar bij. U geeft ons een zoekopdracht die wij uiteraard samen met U zullen bespreken. Graag vertellen wij U hier alles over. Bel ons of vul het contactformulier in.
Veelal ligt ook het beheer bij ons kantoor zodat u altijd slechts 1 aanspreekpunt heeft! MDG Makelaars voorziet de door haar verhuurde objecten altijd van een welkomst presentje en een gids en plattegrond van de woonplaats met daarin diverse acties en kortingsbonnen.

Voor nieuwe inwoners van Eindhoven word er 2 wekelijks een welkomstborrel georganiseerd waar expats hun ervaringen kunnen delen en men met andere mensen kennis kan maken..
kortom: geen hoge bemiddelingskosten, geen wachttijden, geen onbetrouwbare verhuurders, geen zorgen!

EXPAT RELOCATION

Een woning zoeken voor een vreemde nieuwe werknemer uit het buitenland kost enorm veel tijd en moeite. Vaak is het de taak van een HR medeweker of secretaresse die dit naast haar of zijn gewone werk moet doen. MDG Makelaars is een ervaren specialist die weet wat er nodig is om uw werknemers op tijd en tevreden te huisvesten en alle daarbij horende services zoals: school voor de kinderen, transport regelen van fietsen tot auto of openbaar vervoer, huisarts vinden, tandarts, een duidelijke uitleg over onze cultuur en gebruiken.
verwijzen naar expat bijeenkomsten en clubs, aanmelden sportclubs en alle andere gemeentelijke inschrijvingen, energiecontracten en internet aansluiten.
Inrichten van de woning, tuinonderhoud, security en kinderopvang regelen.
MDG Makelaars regelt het ! Maat werk op basis van behoefte en services. Graag informeren wij u over deze services!

Onze services gaan ver: wij verzorgen en regelen het verblijf van uw employees vanaf het moment van aankomst in Nederland tot aan het vinden van woonruimte, scholen voor de kinderen e.d. We noemen dit Relocation Services.

Planning voor de verhuizing, schoonmaak, inrichting, inschrijving en nog veel meer tijdrovende zaken. Wij bieden u daarom pakketten aan als geheeld maar ook in losse modules af te nemen.
U krijgt altijd een consultant toegewezen die geselecteerd is op uw wensen. Geen onverwachte kosten achteraf maar duidelijke prijsafspraken vooraf kenbaar gemaakt.

VERKOOP

U bent uit uw “jasje” gegroeid, uw huis past u niet meer..
er zijn eindeloos veel redenen waarom u overweegt uw woning te gaan verkopen..
er zijn ook eindeloos veel makelaars die dat graag voor u willen doen
er zijn ook eindeloos veel aspecten aan een makelaar die voor u belangrijk zijn
Graag adviseer ik u en geef ik u mijn visie voor een geslaagde verkoop en strategie.
wij bieden u een compleet verkooppakket met unieke aanpak die geen enkele andere makelaar heeft. Inclusief gratis verkoopstyling advies, uitgebreide professionele fotoreportage , een unieke film gemaakt vanuit de lucht, open huis voor makelaars.

HYPOTHEEKADVIES

Alvorens samen met U een koop woning te gaan bezichtigen vragen wij u altijd naar uw huidige (woon)situatie en of u al heeft bekeken hoeveel hypotheek u kunt krijgen in de huidige situatie. Ook is het belangrijk te weten of uw huidige woning nog verkocht moet worden of tot wanneer uw huurcontract loopt. Zaken die eerst duidelijk moeten zijn voordat je de volgende stap gaat nemen! Daarom bieden wij de mogelijkheid wanneer u dit nog niet heeft gedaan om een vrijblijvend en gratis financieel advies is te winnen bij onze hypotheek adviseur. Het zou een teleurstelling zijn voor alle partijen wanneer u de hypotheek voor de woning van uw dromen niet rond zou krijgen.

 

VERKOOP STYLING

MDG Makelaars helpt u graag met het ontwerpen inrichten en adviseren van uw nieuwe woning of complete verhuurprojecten of adviseren en begeleiden uw nieuwe (buitenlandse) werknemer met de totale inrichting van zijn woning tegen zeer scherpe prijzen!

Mogen wij uw woning verkopen? Dan is een verkoopadvies zelfs geheel gratis! U krijgt dan tips om uw woning nog aantrekkelijker te maken voor een geslaagde en snelle verkoop!